- Publicitate - Contabilitate - Servicii IT

Vand-cumpar

dj botez,dj nunta,candy bar,fum greu

RON800
800.00
RON

EVENTSIENSII  va ofera solutii complete de sunet si lumini. dj petrecere firme , dj botez, dj cununie, sonorizare nunta, dj evenimente, dj nunti ,dj Bucuresti, dj Brasov , dj Ploiesti, dj Pitesti, dj Craiova,dj Alexandria ,dj Slobozia dj Buzau,dj Targoviste. Dj Teleorman, mese talentate,  baloane heliu, frapiera led,pene strut, gheata carbonica,hostess,dansatoare ;lumini ambientale,fum greu,foto si filmare,candy bar, trupe, inchiriere mos craciun.solist ,,ursitoare botez,bellydance ,vaze cilindri,boluri sticla  tel: 0726169870

REPARATII CALCULATOARE - REPARATII LAPTOPURI -...

RON50
50.00
RON

Reparatii Calculatoare Bucuresti Reparatii Laptopuri -Reparatii Monitoare LCD-Instalare  WINDOWS 7 - WINDOWS 8.1/8/10 - WINDOWS XP - WINDOWS VISTA-Instalare programe / drivere / antivirus / codec-uri / browser, etc.- 0726.054.690

comercializare carte

RON50
50.00
RON

Caut persoane dinamice si deschise la o schimbare pentru ca oferim alternativa unui venit suplimentar dintr-o activitate independenta.
Ofer consultanta persoanelor interesate sa obtina bani sau sa inceapa o afacere in domeniul vanzarilor directe.
 

Pop-up Spider Curb 3 x 3 module (3,44 x 2,3 metri) - 1600 lei

Pop-up Spider Curb 3 x 3 module (3,44 x 2,3...

RON1 600
1 600.00
RON

Pop-up Spider – sistem publicitar portabil de dimensiuni mari imprimat cu grafica clientului.

cazane tuica la comanda

RON80
80.00
RON

Producem Cazane de tuica din cupru cu capacitate de la 10 litri la 1000 litri, cu dublu racitor, echipat cu incarcator, descarcator, lanturi pentru amestec. Asiguram transport, certificat de calitate si garantie. Cazanele de la 70 de litri pana la 120 litri sistemul de invartire este prin capac. Cazanele de la 120 de litri in sus se fac cu instalatia cu angrenaj lateral. Toate sudurile vor fi in alama. Mai multe detali sunati la nr de tel. 0744292333 Persoana de contact MIHAI .. Va multumesc pt alegerea facuta

Am gasit in sfarsit

RON0

Am gasit in sfarsit un loc de munca pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator in conditii sigure, cu un venit Sigur si Imediat. Va pun la dispozitie toata informatia, sprijinul meu si dovezile clare de castig. Detalii la email: ofra2669yahoo [punct] com

0.00
RON

sedii sociale BUCURESTI sector 1 ,2, 3, 4, 5...

RON100

Avocatii nostri – Refresh Consulting , pot sa gazduiasca sediul social al firmelor, iar acest lucru se poate realiza in baza unui contract de asistenta juridica incheiat intre cele doua parti.
Gazduirea sediului social al unei societati comerciale la sediul avocatului este recomandata pentru toate tipurile de societati comerciale, pentru care legislatia in vigoare prevede posibilitatea stabilirii temporare a sediului la sediul profesional al avocatului max. 1 an, cu drept schimbare la alt cabinet al nostru.
OFERTA PRÊT :
-650 ron/an –Bucuresti

100.00
RON

infiintari firme/modificari/sedii/cesiuni/...

RON100

Persoana Fizica Autorizata

este persoana care desfasoara orice forma de activitate economica permisa de lege, folosind in principal forta sa de munca. Astfel, persoanele fizice au obligatia de a se inregistra si de a autoriza functionarea inainte de inceperea activitatii economice.

Conditii:

ce trebuie indeplinite pentru desfasurarea de activitati economice ca persoana fizica autorizata sunt:

- varsta de 18 ani;

100.00
RON

Căutăm parteneri pentru o Reţea Marketing Mondial

300€

Căutăm parteneri pentru o Reţea Marketing Mondial. Ofertă extrem de serioasă. NU este MLM! Nu este joc piramidal. Câştigurile sunt garantate. Lipsurile nu apar decât atunci când nu eşti conştient de abundenţa din jur - scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Nu trebuie să-ţi bagi mâna în buzunar pentru a-ţi realize un vis. Totul este gratis! Noi îţi oferim un curs gratuit şi complet de instruire. Lucrezi acasă. Nu-ţi trebuie decât un calculator, acces la internet şi 3 ore din timpul tău pentru a câştiga minim 300 de USD lunar. Oferim contract de comision.

300.00
EUR

Editura EPUBLISHERS.S.R.L. caută colaboratori...

300€

Editura EPUBLISHERS.S.R.L. caută colaboratori externi. Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuşi este putere mentală. La aceeaşi concluzie ajungem şi din bogata experienţă acumulată de celebrul Bob Proctor, în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm colaboratori – operatori online - part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Eşti salariat şi nu-ţi ajung banii? Eşti şomer şi cauţi un loc de muncă? Încă nu ai găsit jobul care să-ţi asigure un trai liniştit?

300.00
EUR

Drumul spre prosperitatea ta începe în...

300€

Drumul spre prosperitatea ta începe în momentul în care transformi speranţa în voinţă şi faci un plan. Mai departe totul depinde de tenacitatea cu care îţi urmezi planul. Acţiunile sunt cea mai bună traducere a gândurilor tale. Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi - zice celebrul Bob Proctor, somitate în domeniu, în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. O ofertă greu de refuzat. Cerem seriozitate maximă şi dorinţa de a învăţa ceva absolute nou şi de viitor.

300.00
EUR

Selectăm viitori specialişti pentru...

300€

Selectăm viitori specialişti pentru dezvoltarea de afaceri. Singurii rataţi sunt cei care refuză să mai încerce o dată - subliniază celebrul Bob Proctor în cartea sa: ”Te-ai născut bogat”. Diferenţa dintre o greşeală ce te poate duce la eşec total şi success este atitudinea. Foarte mulţi oameni s-au convins de seriozitatea noastră. Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Plata câştigurilor realizate este garantat prin contract de commision legal.

300.00
EUR

Pagini