----- Mobilier

Vand pat tapitat super pret

RON1 100

Pat tapitat cu somiera inclusa in pret.Transportul si montajul este GRATUIT

1 100.00
RON

Vand urgent mobilier farmacie

RON5 000

Mobilier realizat la comanda ,a fost folosit 10 luni ,este in stare excelenta ,culori verde-crem

5 000.00
RON

Mobilier la comanda Galati

RON1 200

Producem și comercializam la prețuri avantajoase mobile pentru bucatarie, sufragerie și dormitoare la comanda atat pentru pensiuni cat și pentru uz casnic. Mobilierul este realizat din pal de diferite culori și dimensiuni iar accesoriile pot fi din metal sau orice sugerați dumneavoastră. Pentru mai multe detalii despre mobilier și stabilirea prețului (NEGOCIABIL- preț de producator) nu ezitați sa ne contactați. Realizam deasemenea orice model pe care dumneavostra îl doriți sau care l-ați văzut in cataloage sau pe internet.

1 200.00
RON

Mobilier din butoaie

RON250

Producem mobilier din Butoaie :
- mese
-scaune
- fotolii
- rafturi de vin
- rafturi pentru casa
- minibaruri
- bar din lemn
- suporturi pentru sticle de vin
Si multe alte piese de mobilier !

250.00
RON

execut mobilier la comanda

RON50

Persoana fizica execut(repar sau montez mobila clientului)mobilier la comanda din pal melaminat sau mdf:mobila de birou, mobila de bucatarie, living, dressing,mobila de dormitor, mobila hol, mobila pentru magazine, mobila pentru sedii de firme, mobila pentru hotel, dormitoare, sifoniere, paturi, comode, dulapuri, birouri, biblioteci, comode tv, mese, masute, etc.Montez usi(termopan sau metalice) ale clientului sau ale mele de interior si exterior.Pun parchet melaminat si raschetez parchet vechi si lacuiesc.Execut plase anti insecte,interioare vopsesc usi,etc.Preturi cele mai bune din oras.T

50.00
RON

Stendere,manechine,busturi,umerase,capete,cabi...

RON50

Stendere metalice mari si mici,reglabile,busturi dama si barbat,capete,cabina proba,oglinda pt.magazin,manechine ,stingator foc nou,scrumiera inox cu cos gunoi,umerase,preturi mici,neg.

50.00
RON

Mobilier salon coafura & manichiura

RON1 900

Vand urgent mobilier salon coafura & manichiura, compus din:
2 posturi coafor, dulap pentru ustensile & materiale, masa manichiura, dulap pentru ustensile manichiura, rafturi, cuier, canapea salon, capitonaj perete.

1 900.00
RON

 
 
 
 

Căutare avansată
Custom Search