- Cursuri - Meditatatii - Traduceri

Vand-cumpar

Super oferta constructii Olanda

1 600€
1 600.00
EUR

Cautam urgent instalatori ferestre,aplicator tencuitor,vopsitor  finisori, zidari(calificati si necalificati) ,SALAHORI cu experienta in Olanda.Salarii de la 1600 2000euro.Cazare(wifi ) si diurna pentru mancare asigurate de catre angajator. Pentru informatii contactati-ne la:0742/657896 sau 0738/268935

Traducator Limba Italiana

Traducator Autorizat Limba Italiana

RON10
10.00
RON

Traducator autorizat efectuez traduceri din/in limba italiana in domeniile: juridic, comercial, bancar, economic, financiar-contabil, administrativ, tehnic si nu numai. Experienta, seriozitate, livrare la termen. Tarif: 10 Ron/pagina + reducere 5% pentru comenzile trimise din site. Anunt valabil in toata Romania.

Predau pian si teorie muzicala

RON50
50.00
RON

Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, ofer meditatii de pian si teoria muzicii atat la domiciliul meu (acces rapid metrou,RTB), cat si la domiciliul elevilor. Mentionez ca am 7 ani de experienta in predat.

Curs germana gratuit audio

RON1
1.00
RON

Invata germana rapid si gratuit la nivel de conversatie. Poti invata limba germana rapid si gratuit fara profesor la nivel de incepator si nivel mediu. Pe site gasiti aproximativ 1000 cele mai uzuale verbe folosite in limba germana si propozitii exemplificative cu acestea - acum si audio. Am adaugat de asemeni si traducerile in limba romana si limba engleza.

website: invatarea rapida a limbii germane luxdesign28 ro.

Colaborare meditatori germana

RON1
1.00
RON

Colaborare meditatori germana. Anunt! Oferta de colaborare pentru cei ce ofera meditatii in limba germana. Oferim gratuit pagini web in cadrul site-ului. Am realizat special o pagina in cadrul site-ului nostru in care va prezentam oferta. Va realizam pagini gratuit in schimbul afisarii reclamelor pe paginilor. Este un castig reciproc avantajos! Painile vor fi optimizate pentru motoarele de cautare. Iar site-ul deja are trafic. Website invatarea rapida a limbii germane luxdesign28 ro.

Traduceri engleza

RON13

Traduceri10 stie de ce aveti nevoie pentru succesul afacerii dumnevoastra: incredere, competenta, profesionalism si preturi convenabile. Fie ca urmariti sa va extindeti pe piete noi, sa incheiati parteneriate si sa va faceti cunoscuta oferta clientilor dumneavoastra, comunicarea este esentiala!
Realizam traduceri engleza in toate domeniile: juridic, tehnic, medical, economic, financiar, web, IT, etc., pentru o gama variata de documente, atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice.

13.00
RON

Traduceri franceza

RON16

Traduceri10 ofera servicii de traduceri franceza autorizate si traduceri franceza legalizate. Oferim servicii complete de traducere in cele mai diverse domenii: juridic, tehnic, financiar, economic, bancar, medical, etc. Va punem la dispozitie solutii flexibile pentru predarea si preluarea documentelor, astfel incat sa eficientizam procesul de traducere si sa scurtam termenele de predare.

16.00
RON

Traduceri italiana

RON16

Experienta in domeniul traducerilor autorizate si legalizate ne recomanda. Va oferim traduceri in/ din limba italiana la preturi competitive, discounturi substantiale pentru fidelitate si asiguram o comunicare ireprosabila. Avand o echipa de profesionisti, ne asiguram intotdeauna ca traducerile dumneavoastra vor indeplini cerintele calitatii: confidentialitate, transparenta, punctualitate si preturi convenabile.

16.00
RON

Traduceri spaniola

RON16

Echipa noastra de traducatori autorizati sta la dispozitia dumneavoastra cu traduceri spaniola, in orice domeniu: juridic, tehnic, financiar, economic, bancar, medical, IT, etc. Traducerile sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, specializati, cu experienta de peste 3 ani in domeniu. Putem asigura autorizarea si legalizarea proiectelor dumneavoastra de traduceri spaniola.
Oferim consultanta gratuita, servicii complete si solutii flexibile pentru persoane juridice si persoane fizice.

16.00
RON

Traduceri germana

RON25

Oferim servicii de traduceri germana realizate de traducatori nativi, autorizati de Ministerul Justitiei si specializati in domenii precum cel juridic, tehnic, economic, financiar, medical, literar, IT, etc.
Echipa noastra este constienta de exigentele clientilor cu privire la calitatea traducerilor, confidentialitate si promptitudine. Suntem permanent orientati spre o gesionare cat mai eficienta a proiectelor dumneavoastra de traduceri germana, asigurand o comunicare excelenta.

25.00
RON

Magazin ghete kangoo jumps

RON930

Dealer autorizat Kangoo Jumps Romania, vinde ghete kangoo jumps originale noi si accesorii pentru ghete.
http://dianastirbu.ro/shop/

930.00
RON