--- Cursuri

Super oferta constructii Olanda

1 600€
1 600.00
EUR

Cautam urgent instalatori ferestre,aplicator tencuitor,vopsitor  finisori, zidari(calificati si necalificati) ,SALAHORI cu experienta in Olanda.Salarii de la 1600 2000euro.Cazare(wifi ) si diurna pentru mancare asigurate de catre angajator. Pentru informatii contactati-ne la:0742/657896 sau 0738/268935

Traducator Limba Italiana

Traducator Autorizat Limba Italiana

RON10
10.00
RON

Traducator autorizat efectuez traduceri din/in limba italiana in domeniile: juridic, comercial, bancar, economic, financiar-contabil, administrativ, tehnic si nu numai. Experienta, seriozitate, livrare la termen. Tarif: 10 Ron/pagina + reducere 5% pentru comenzile trimise din site. Anunt valabil in toata Romania.

Curs germana gratuit audio

RON1
1.00
RON

Invata germana rapid si gratuit la nivel de conversatie. Poti invata limba germana rapid si gratuit fara profesor la nivel de incepator si nivel mediu. Pe site gasiti aproximativ 1000 cele mai uzuale verbe folosite in limba germana si propozitii exemplificative cu acestea - acum si audio. Am adaugat de asemeni si traducerile in limba romana si limba engleza.

website: invatarea rapida a limbii germane luxdesign28 ro.

Colaborare meditatori germana

RON1
1.00
RON

Colaborare meditatori germana. Anunt! Oferta de colaborare pentru cei ce ofera meditatii in limba germana. Oferim gratuit pagini web in cadrul site-ului. Am realizat special o pagina in cadrul site-ului nostru in care va prezentam oferta. Va realizam pagini gratuit in schimbul afisarii reclamelor pe paginilor. Este un castig reciproc avantajos! Painile vor fi optimizate pentru motoarele de cautare. Iar site-ul deja are trafic. Website invatarea rapida a limbii germane luxdesign28 ro.

 
 
 
 

Căutare avansată
Custom Search